• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Medie: Liverpool lurer på talentfuld Bundesliga-amerikaner

Foto: Getty Images

Bundesliga-profil kan være på vej til England.

Af risager

Liverpool har sikret sig det engelske mesterskab i overbevisende stil i denne sæson, og forberedelserne til næste sæson efter sigende så småt begyndt.

I hvert fald erfarer amerikanske CBS Sports, at den engelske storklub er en af flere klubber, som holder øje med midtbanespilleren Weston McKennie fra Schalke 04.

Ifølge mediet er også Everton, Newcastle og Wolverhampton fra Premier League interesserede, mens der også skulle være interesse fra Spanien, Frankrig og andre tyske klubber. De vurderer dog, at et skifte til England eller en anden Bundesliga-klub er mest sandsynligt.

Meget tyder også på, at Weston McKennie forlader Schalke 04 denne sommer. Den tyske traditionsklub er i finansielle problemer, og den 21-årige amerikaner er en af klubbens bedste spiller. Derved kan de potentielt sikre sig en fin pose penge ved et salg.

Tidligere har Liverpool også kigget mod Bundesligaen, når de har skullet hente nye spillere, og blandt andre Roberto Firmino og Naby Keita kom til Liveprool fra Tyskland. Her kan Weston McKennie blive den næste i rækken.

Weston McKennie, 21 år, noterede sig for tre mål på 32 kampe for Schalke 04 i den netop overståede sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...