• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Medie: Madrid indgår mundtlig aftale med Chelsea om Kante

Foto: Getty Images

Real Madrid er et skridt nærmere den store Chelsea-stjerne N'Golo Kante, efter de har lavet en mundtlig aftale med London-klubben.

Af daugbjerg

Transfervinduet er lukket, men det betyder ikke, at klubberne har lagt sig på langs, og blot venter på at næste transfervindue åbner - tværtimod. 

Den spanske avis Defensa Central og engelske The Express oplyser om, at Real Madrid allerede nu forsøger at tage første skridt i mod at sikre sig den franske midtbane-general N'Golo Kante.

Avisen beretter, at de to klubber er nået til enighed om en mundtlig aftale, som betyder, at Real Madrid har fortrinsret på verdensmesteren.

Aftalen betyder ifølge Defensa Central og The Express, at Chelsea skal underrette Real Madrid om, hvis andre klubber viser interesse for franskmanden samtidig med, at Chelsea skal oplyse Real Madrid om, hvis man i fremtiden ønsker at sætte Kante til salg.

Chelsea skal altså være helt gennemsigtige overfor Real Madrid, hvis der skulle opstå noget væsentligt omkring Kante, noget som kun kan anses som værende en positiv ting for den spanske klub.

Real Madrid vil i tilfælde af interesse fra andre klubber vide det, og dermed kunne overbyde eventuelle "modstandere".

N'Golo Kante er 28 år og har indtil nu vundet et verdensmesterskab, to Premier League titler, en Europa League titel og en FA-cup.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...