• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Politiet undersøger Cristiano Ronaldo for karantænebrud

Foto: Getty Images

Ronaldo og flere Juventus-holdkammerater rejste til landsholdsopgaver, mens de skulle have selvisoleret sig.

Af tipsbladet.dk

Superstjernen Cristiano Ronaldo og seks andre Juventus-spillere efterforskes af politiet for brud på karantænereglerne efter et mindre udbrud af coronavirus i den italienske mesterklub.

Det skriver sportsavisen Gazzetta dello Sport.

Ronaldo og holdkammeraterne undlod ifølge avisen at selvisolere sig på et hotel i Torino, efter at to klubansatte havde afgivet positive coronatest.

Seks af spillerne valgte i stedet at tage afsted på landsholdsopgaver, deriblandt Ronaldo, mens målmanden Gianluigi Buffon tog hjem til sit eget hus.

Ifølge Gazzetta dello Sport risikerer Juventus-spillerne bøder, hvis de har forbrudt sig mod karantænereglerne.

Juventus-direktør Andrea Agnelli mener ikke, at spillerne har gjort noget forkert.

- Vi sagde til spillerne, at de måtte gøre, som de havde lyst til. De kunne rejse hjem og selvisolere sig. De må selv bestemme. De er frie borgere, siger Agnelli til avisen.

Sagen er ekstra penibel for Ronaldo, da han tidligere i denne uge afgav en positiv coronatest.

Samme dag, som testen blev foretaget, lagde han et foto ud på Instagram, hvor han deltog i en fællesspisning med resten af det portugisiske landshold. Ronaldo gik efterfølgende glip af en kamp mod Sverige i Nations League.

Senere rejste han med privatfly tilbage mod Torino, hvor Italiens sportsminister Vincenzo Spadafora reagerede.

- Han har brudt reglerne, da han ikke har fået nogen specialtilladelse af sundhedsmyndighederne, sagde Spadafora.

Juventus gik dog i rette med sportsministerens udtalelse.

- Cristiano Ronaldo returnerede til Italien i et ambulancefly, som var godkendt af sundhedsmyndighederne på forespørgsel fra spilleren. Han vil selvisolere sig derhjemme, skrev klubben.

Selv afviser fodboldstjernen også, at han har brudt nogen regler.

- Jeg respekterer protokollen. Jeg brød den ikke, så det er en løgn, sagde Ronaldo ifølge flere italienske medier i en livesending på Instagram fredag.

Ud over Ronaldo valgte Rodrigo Bentancur (Uruguay), Juan Cuadrado (Colombia), Danilo (Brasilien), Merih Demiral (Tyrkiet) og Paulo Dybala (Argentina) at forlade Torino.

Sveriges Dejan Kulusevski blev i Torino karantæneperioden ud og missede en landskamp mod Rusland på den bekostning. Han var dog med, da Sverige senere stod over for Portugal.

/ritzau/ntb

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...