• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: Prisen på dansk komet stiger med raketfart

Foto: Getty Images

Den danske Sampdoria-spiller, Mikkel Damsgaard, har taget Serie A med storm, og prisen på hans talenter ser ud til at bevæge sig én vej: Opad.

Af tipsbladet.dk

20-årige Mikkel Damsgaard har i den grad gjort sig bemærket i den bedste italienske række Serie A.

Siden han kom til i sommer fra FC Nordsjælland for 50 millioner kroner, er hans værdi bare steget og steget.

For tre ugers tid siden meldte det italienske medie Tuttosport, at danskeren var vurderet til det dobbelte, efter at han blev rygtet til Juventus og Tottenham.

Nu skriver det store italienske medie La Gazetta dello Sport ifølge Calciomercato, at prisen er eksploderet på kort tid.

Ifølge dem er Samdoria klar til at forlange 150 millioner danske kroner for Mikkel Damsgaard. Om det er for at holde eventuelle bejlere væk eller et realistisk bud, kan dog kun gisnes om.

Under alle omstændigheder har store udenandske klubber og medier fået øjnene op for den unge dansker, hvis værdi kun ser ud til at stige for hver kamp, han spiller. Og skulle han få en plads i Hjulmands EM-trup, så kan han blive en af sommerens helt store handler.

Omvendt kan skader eller svigtende form også sende prisen et nyk nedad.

Spændende skal det blive at følge hans udvikling under den tidligere mestertræner Claudio Ranieri.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...