• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Medie: Real Madrid-spillere vil have ny træner

Foto: Getty Images

En gruppe spillere i Real Madrid vil efter sigende af med Zidane.

Af risager

- Jeg kommer ikke til at trække mig. Slet ikke.

Sådan lød det klart og tydeligt fra Zinedine Zidane, efter at Real Madrid skuffede stort og tabte til Shakhtar Donetsk tirsdag aften. Men selvom franskmanden ikke har intentioner om at stoppe i klubber, håber nogle spillere på en fyring til træneren.

Det meddeler det spanske medie Cadena Cope.

Ifølge mediet er der en gruppe spillere, som føler, at Real Madrids resultater og præstationer vil blive bedre, hvis der skiftes ud på trænerposten.

Til gengæld skal et trænerskifte ifølge den selvsamme historie ikke være tæt på. Zidane er ikke i fare for at miste sit job i øjeblikket, og han nyder stadig opbakning fra truppens mest markante profiler.

Resultaterne har imidlertid ikke været særlig prangende for Real Madrid på det seneste, og de har tabt fem ud af deres seneste 11 kampe. I november vandt de desuden ikke en eneste af deres tre kampe i La Liga, og de tabte til både Valencia og Alaves.

Det har fået rygterne om Zinedine Zidanes fremtid til at blusse op. Ifølge Marca har han fire kampe til at rette op på situationen i Madrid, men det bliver et par svære kampe mod Sevilla, Atletico Madrid, Athletic Club samt Borussia Mönchengladbach.

Skulle Zidane miste jobbet, er den tidligere Tottenham-træner Mauricio Pochettino og klublegenden Raul blevet nævnt som mulige afløsere.   

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...