• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Medie: Roma byder 210 mio. på Alderweireld

Medie: Roma byder 210 mio. på Alderweireld
Foto: Getty Images

AS Roma har budt £25 millioner, svarende til omkring 210 millioner kroner, på Tottenhams Toby Alderweireld, melder Daily Mirror.

Af marboe

Serie A-klubben AS Roma er angiveligt på jagt efter forstærkninger til det centrale forsvar, og Daily Mirror hævder, at romerne kigger mod London.

30-årige Toby Alderweireld har blot 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Tottenham, og stopperens fremtid i klubben er endnu uvis.

Det har Roma, ifølge det engelske medie, tænkt sig at udnytte, og man har derfor forsøgt sig med et bud på £25 millioner, svarende til knap 210 millioner kroner.

Mirror erfarer ydermere, at Roma overvejer at inkludere Nicoló Zaniolo i handlen i håbet om at få belgieren til hovedstadsklubben.

Tottenham spiller deres første træningskamp på klubbens Asien-tour i Singapore mod Juventus den 21. juli. Omkring tre uger senere indleder man Premier League-sæsonen mod oprykkerne fra Aston Villa.

Omvendt skal Roma forsøge at have deres trup klar til sæsonstart i weekenden den 24.-25. august. Det er endnu ikke bekræftet, hvem man møder i premieren.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...