• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Så mange millioner er United fra Sancho

Foto: Getty Images

Det lader til at være et spørgsmål om tid, før Jadon Sancho kan kalde sig Manchester United-spiller, men Dortmund forstår at trække pinen ud.

Af tipsbladet.dk

Sent torsdag aften kom det frem, at Borussia Dortmund har afvist manchester Uniteds bud på 580 millioner kroner for den engelske højrekant Jadon Sancho.

Prisen er simpelthen ikke høj nok, skriver Sky Sports.

Manchester United har jagtet spilleren længe efterhånden, og Dortmund har også udtalt, at de har en "gentleman-aftale" med Jadon Sancho om, at han får lov at forlade den tyske klub til sommer. Men det betyder ikke, at han er billigt til salg.

For ifølge Sky Sports så er klubberne cirka 100 millioner kroner fra en aftale. 

Mediet skriver, at klubberne forhandler videre, men hvis Dortmund får det, som de vil have det, så skal Manchester United hoste op med knap 700 millioner kroner for den engelske landsholdsspiller.

Ovenikøbet forlyder det, at Dortmund vil have de fleste af pengene med det samme og ikke hængt op i alle mulige klausuler, der er baseret på englænderens præstationer.

Det har længe stået klart, at Jadon Sancho er enig med Manchester United om de personlige betingelser, derfor virker det som et spørgsmål om tid, før handlen kan bekræftes.

Jadon Sancho har kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2023.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...