• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Stjerne er færdig i Bayern München

Foto: Getty Images

Endnu en stjerne ventes at forlade Bayern München til sommer.

Af tipsbladet.dk

Til sommer forlader David Alaba med sikkerhed Bayern München, når hans aftale udløber. Det har han allerede annonceret i februar.

Men han bliver ikke den eneste forsvarsstjerne til at sige farvel til klubben til sommer.

Også 32-årige Jerome Boateng ventes at forlade de tyske giganter, når hans aftale ligeledes udløber efter denne sæson. Det skriver det velansete tyske medie Kicker.

Klubbens bestyrelse har efter sigende besluttet, at de ikke vil forlænge den erfarne forsvarsspillers kontrakt, og at det allerede er blevet meddelt til Jerome Boatengs lejr. Dermed skal tyskeren ud og lede efter en ny klub.

Jerome Boateng kom til Bayern München for godt ti år siden fra Manchester City og har siden været med til at vinde otte Bundesliga-titler, fem pokaltitler og to Champions League-titler. Det er i alt blevet til 354 kampe for Bayern for den tyske stopper.

Til at afløse David Alaba og Jerome Boateng har Bayern München allerede hentet forsvarsspilleren Dayot Upamecano fra RB Leipzig, mens de også i forvejen råder over spillere som Niklas Süle, Benjamin Pavard, Lucas Hernandez og Tanguy Nianzou.

Forleden kunne danske Yussuf Poulsen afsløre, at en Bayern München-stjerne i sin tid lærte ham tysk. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...