• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Uenighed om Barca-komets kontrakt

Foto: Getty Images

Ansu Fati har kontrakt med FC Barcelona indtil 2024 - eller har han? Spillerens agent er ikke helt enig.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona har et af Spaniens og verdens største talenter i kantspilleren Ansu Fati, og ham prøver de i øjeblikket at forlænge kontrakten med af en helt særlig grund.

Ifølge avisen Mundo Deportivo er Barcelona og Ansu Fatis repræsentanter, agenten Jorge Mendes og faren Bori Fati, uenige om kometens nuværende aftale.

Læs også:Lårskadet Sergio Ramos ventes ude af topkampe

FC Barcelona hævder, at de har papir på det 18-årige stortalent indtil sommeren 2022 og derefter har muligheden for at forlænge samarbejdet med to år. Men det er Jorge Mendes og kompagni ikke enige i, og de mener, at kontrakten ganske enkelt udløber i 2022.

Uenigheden skal findes i en speciel FIFA-paragraf, som lyder på, at spillere under 18 år ikke kan skrive under på aftaler, der er længere end tre år. Ansu Fati forlængede var kun 17 år, da han sidste år forlængede med FC Barcelona, og derfor kan kontrakten ifølge spillerens agent kun løbe indtil 2022.

Læs også:Mandefald i FIFA: Disse 22 personer gav VM til Qatar

Til gengæld mener FC Barcelona, at man er kommet udenom det problem ved at tilføje en klausul, der giver dem mulighed for at forlænge samarbejdet.

I sidste ende bør det dog ikke udmønte sig i det helt store problem. Både Ansu Fati og FC Barcelona er mere end interesserede i at forlænge den nuværende aftale, så han i de næste mange år kan trække i Blaugrana-trøjen.

Ansu Fati, 18 år, er i øjeblikket ude med en skade. Før skaden nåede han at spille 10 kampe med fem mål og fire oplæg i denne sæson. 

Læs også:Efterretningsagenter og bestikkelse: Qatars VM var den vildeste beslutning

Læs også:Overraskelse: Pep Guardiola forlænger med Manchester City

Læs også:Store skadesproblemer i Real Madrid

Læs også:Nedtur for Barcelona: Knæskade holder profil ude af brag

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...