• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: United-spillere utilfredse med ledelsen

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds spillere har ikke været tilfredse med, at de først hørte om Super League-planerne i medierne og ikke fra deres arbejdsgiver.

Af tipsbladet.dk

Manchester United er en af de 12 klubber, der er med i planerne om den såkaldte Super League, men nyheden er ikke faldet i god jord hos alle i den engelske storklub.

Det skriver Daily Mail.

I løbet af søndagen blev storklubbernes planer afsløret af diverse medier, og det var også et emne, da cheftræner Ole Gunnar Solskjær mødte pressen efter deres kamp mod Burnley søndag. I den forbindelse følte nogle i klubben ifølge Daily Mail, at Solskjær blev “kastet under bussen”.

Spillerne skal også have været sure over, at de ikke havde hørt noget om planerne, før medierne skrev og snakkede om det i løbet af søndagen.

Af den grund har direktør Ed Woodward holdt et hastemøde med spillerne mandag morgen, hvor han forklarede klubbens tanker bag beslutningen. Daily Mail skriver, at modtagelsen blandt spillerne i bedste fald var “lunken”.

Tidligere mandag har stjernespilleren Bruno Fernandes også delt et billede på det sociale medie Instagram, hvor han skriver, at “Drømme kan ikke købes” med en henvisning til et andet opslag, der påpeger det specielle ved Champions League. 

Manchester United er i semifinalerne af Europa League, men kan måske smides ud af turneringen. I hvert fald forventer dansk topboss, at tre Champions League-klubber kan smides ud af årets turnering - læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...