• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medier: AC Milan kan annoncere Zlatan-forlængelse lørdag aften

Foto: Getty Images

Lørdag aften kan Zlatan Ibrahimovic måske forlænge sin aftale med AC Milan.

Af tipsbladet.dk

AC Milan spiller lørdag aften deres sidste kamp i denne sæson, men det bliver muligvis ikke Zlatan Ibrahimovics sidste kamp for klubben, selvom hans kontrakt udløber efterfølgende.

Ifølge Sport Mediaset kan AC Milan i forbindelse med kampen klokken 20.45 annoncere, at Zlatan Ibrahimovic forlænger sin aftale med klubben.

Læs også:Brian Laudrup og Gascoigne hyldet: Løftede skotsk fodbold op

Der har ellers været rygter om, at den svenske superstjerne kunne forlade klubben denne sommer, og at han sågar overvejede et karrierestop. Men efter at AC Milan har besluttet sig for at fastholde cheftræner Stefano Pioli og direktør Paolo Maldini, har Ibrahimovic været mere positivt stemt over for at forlænge sit ophold i Milano.

Ifølge Corriere della Sera vil Ibrahimovic’ nye kontrakt være en etårig aftale, som kan forlænges med yderligere et år, hvis AC Milan kommer i Champions League. Han skal efter sigende tjene i omegnen af 37,5 millioner kroner per år.

I dette forår har Zlatan Ibrahimovic, der fylder 39 år i oktober, spillet 17 kampe for AC Milan med 10 mål og fem assists til følge. 

Læs også:Milan-profil: Zlatan slår dig ihjel, hvis du laver fejl

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...