• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mere Barcagate-ballade: Ville påvirke undersøgelse

Foto: Getty Images

Barcelonas tidligere præsident er nu kommet i endnu dårligere lys i forbindelse med den igangværende 'Barcagate'.

Af tipsbladet.dk

Der er nok at se til i Barcelona for tiden. I weekenden skal der vælges en ny præsident, og på banen svinger man mellem stærke og svage kampe. Som om det ikke er nok, så er der også en sag i gang mod den tidligere ledelse.

Som det tidligere er kommet frem, så bliver de undersøgt for at have betalt marketingsfirmaet I3 Ventures for at skabe bedre omdømme om klubben - men også for at nedgøre modstandere af klubbens tidligere præsident Bartomeu.

Nu er det også kommet frem, at han ligeledes forsøgte at påvirke den interne undersøgelse, som man satte i gang om netop dette emne tilbage i 2020. Dengang fik man revisionsfirmaet PriceWaterHouseCoopers til at se på det.

Her peger den spanske avis La Vanguardia på, at det catalanske politi Mossos er kommet frem til, at Barcelona-toppen ville kontrollere indholdet af den rapport, som blev lavet.

- Bartomeu og Grau forsøgte til enhver tid at påvirke indholdet af den revision, som PwC ønskede at lave. Den tidligere præsident mødtes med det nævnte selskab og bad dem om at reducere omfanget af undersøgelsen og mindske adgangen til oplysninger, lyder det i det, som avisen har fundet frem til.

Endvidere er det også kommet frem, at nogle af de penge, som man har betalt er endt til en campingvogn i Uruguay, som man altså først har fundet frem til nu i den nye undersøgelse, som ikke er blevet forsøgt påvirket.

I forbindelse med samarbejdet med marketingsfirmaet er der kommet en del opslag frem, som de har stået bag, hvor man blandt andet angriber Lionel Messi. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...