• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Messi er lige blevet skadesfri: Nu er en anden Barcelona-profil skadet

Messi er lige blevet skadesfri: Nu er en anden Barcelona-profil skadet
Foto: Getty Images

Jordi Alba måtte udgå i kampen mod Dortmund, og han har nu fået dommen.

Af tipsbladet.dk

Barcelona spillede tirsdag aften 0-0 på udebane mod Dortmund, der havde den danske midtbanespiller Thomas Delaney med fra start. Det var dog ikke kun det ene point, som Barcelona fik med hjem. 

Det blev også til en skade for venstrebacken Jordi Alba, skriver den catalanske sportsavis Diario Sport.

Skaden skete i første halvleg af kampen, hvor Alba løb ind i en forstrækning i venstre ben, hvilket også førte til en udskiftning få minutter før pausen. Nu er det kommet frem, at det nok kommer til at koste ham en pause på to-tre uger, melder avisen.

- Test har vist, at førsteholdsspilleren Jordi Alba har fået en forstrækning. Spilleren vil være ukampdygtig, og det er op til genoptræningen, hvornår han er tilbage på banen igen, lyder det fra Barcelona.

Hvis pausen bliver som avisen forudser, så kommer han til at sidde udenfor i de kommende liga-kampe mod Granada, Villarreal og Getafe, mens det forventes, at han kan være med igen, når Barcelona møder Inter på Camp Nou 2. oktober eller den efterfølgende La Liga-kamp mod Sevilla.

Mens Barcelona må se bort fra Alba i den kommende tid, så kan de omvendt glæde sig over, at Lionel Messi igen var med efter en sæsonstart, hvor han har været skadet.

Undervejs i kampen mod Dortmund fik tyskerne straffespark i anden halvleg, som Reus dog brændte, hvilket var med til at sikre den spanske storklub ét point i kampen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...