• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Messi nægtede at give United-spiller sin trøje efter blodtud

Foto: Getty Images

Chris Smalling var i 2019 tæt på at koste Scott McTominay muligheden for at sikre sig Lionel Messis trøje, da Barcelona gæstede Old Trafford.

Af gram

Scott McTominay var tæt på at miste muligheden for at sikre sig Lionel Messis trøje, da Manchester United i april 2019 tog imod Barcelona i Champions League. 

Og det var skottens daværende holdkammerat Chris Smalling, der var tæt på at forpurre McTominays plan. Sådan lyder det nu fra Manchester United-midtbanespilleren i et interview med ESPN. I interviewet blev Scott McTominay således bedt om at udpege verdens bedste spiller. 

- Messi. 100 procent. Jep. Messi, Messi. Jeg fik faktisk fingrene i hans trøje. Chris Smalling gav ham en albue, da vi mødte Barcelona, og der løb blod ud af hans næse. Og han troede, at det var mig, der havde gjort det, lød det således fra McTominay.

Afvist i første omgang
Scott McTominay havde således bedt Manchester Uniteds argentinske målmand, Sergio Romero, om hjælp til at få fingrene i Lionel Messis trøje. 

- Jeg sagde til Romero: 'Vil du ikke nok spørge Messi, om jeg må få hans trøje?' Men Sergio kom tilbage til mig og sagde: 'Han tror, at det var dig, der gav ham en albue på midterlinien.' Jeg svarede: 'Nej, nej, nej, nej. Sig til ham, at det ikke var mig. Og sørg for at få fingrene i den trøje, for den skal hænge i mit soveværelse.' Så nu ved han (Messi, red.), at det ikke var mig. Beklager, Chris (Smalling, red.), men det var altså ham, der gik hårdt til Messi.

I toppen af artiklen kan du se en video af episoden, hvor Chris Smalling sendte Lionel Messi til tælling på Old Trafford. Barcelona vandt opgøret med 1-0 efter et selvmål af Luke Shaw. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...