• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Messi roser Ronaldo efter hattrick: Han havde en magisk aften

Den argentinske stjernespiller var onsdag med til at sænke Lyon med to kasser i Barcelonas 5-1-sejr, og forud for fredagens lodtrækning til kvartfinalerne i Champions League har Lionel Messi rosende ord tilovers for både Cristiano Ronaldo og Ajax.

Af gram

Lionel Messi kom onsdag på tavlen to gange, da Barcelona pryglede Lyon med 5-1 på Camp Nou, og stjernespilleren så efter slutfløjtet frem mod kvartfinalerne, hvor katalanerne kan risikere at løbe ind i en noget vanskeligere modstander.

Barcelona-kaptajnen var især imponeret af Cristiano Ronaldos præstation mod Atlético Madrid tirsdag aften.

Læs også: Ronaldo efter hattrick: Derfor de hentede mig

- Det var meget imponerende, det Cristiano Ronaldo og Juventus leverede. Jeg troede, at Atlético Madrid ville være sværere at slå. Ronaldo havde en magisk aften med tre mål, siger Messi ifølge Marca.

Respekt for Ajax
Fredag klokken tolv trækkes der lod til kvartfinalerne i Champions League og her skal Barcelona op imod enten Juventus, Ajax, Porto, Manchester City, Liverpool, Manchester United eller Tottenham.

Messi vil dog ikke udpege et hold, han særligt håber på at trække.

- Alle modstanderne er komplicerede. Ajax for eksempel - de viste, at de er et utroligt hold med unge spillere, og de frygter ikke nogen. Det bliver svært, ligegyldigt hvem vi møder. Vi er nødt til at forberede os på en hård udfordring.

Barca-træner Ernesto Valverde er enig i Messis udlægning.

- Det er umuligt at udpege ét hold. Alle hold har gjort det godt ved at gå videre. Vi må se, hvem der møder hinanden, men enhver modstander vil blive kompliceret.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...