• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mesterskabsfesten må vente: Lille slagter PSG’s ti mand

Mesterskabsfesten må vente: Lille slagter PSG’s ti mand
Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain må vente lidt, før de officielt kan kalde sig franske mestre. De fik nemlig ørene i maskinen, da de søndag aften tabte 5-1 til Lille.

Af tipsbladet.dk

Paris Saint-Germain kunne søndag aften sikre sig deres andet franske mesterskab i træk, hvis de fik point mod Ligue 1’s andenplads, Lille. Det blev imidlertid ikke tilfældet, og de må vente lidt, før de kan fejre endnu et mesterskab.

Lille besejrede nemlig Paris Saint-Germain med 5-1.

Allerede efter syv minutter kom Lille foran, da Paris’ Thomas Meunier scorede et selvmål, men den føring holdt kun i fire minutter. Venstrebacken Juan Bernat udlignede nemlig med en kølig afslutning efter blot 11 minutter.

Efterfølgende gik alt til gengæld galt for Paris. Først måtte Thiago Silva og Thomas Meunier lade sig udskifte med skader, og kort før pausen blev Bernat udvist for at have nedlagt Lilles Nicolas Pepe i en løbeduel.

Paris formåede dog at holde stillingen indtil pausen, men i anden halvleg scorede Lille tre gange. Først var det Nicolas Pepe, der scorede til 2-1 på et kontraangreb, før Jonathan Bamba og Gabriel scorede til henholdsvis 3-1 og 4-1.

Det blev også til 5-1, før slutfløjtet lød, da Jose Fonte headede bolden i kassen efter et hjørnespark med få minutter igen. 

Resultatet betyder, at Paris Saint-Germain endnu ikke er matematisk sikre på at vinde mesterskabet. Det kan de dog blive med en sejr over FC Nantes onsdag. Lille øger samtidig deres forspring ned til tredjepladsen, da de nu er otte point foran Lyon. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...