• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Özil afviser karrierestop: - Jeg vil spille i disse lande

Foto: Getty Images

Den 32-årige tysker slår fast, at han vil fortsætte karrieren.

Af tipsbladet.dk

Mesut Özil har kontraktudløb i Arsenal til sommer, men det betyder ikke, at den tyske kreatør lægger støvlerne på hylden.

I London-klubben er han ellers blevet frosset ud og får ingen spilletid, og det er snart et år siden, at han senest spillede en gældende kamp. Men i en spørgetime på Twitter afviste han blankt at stoppe karrieren til sommer.

Læs også:Officielt: AGF henter ny midtbanespiller til sommer

Samtidig pegede han også på to lande, han vil spille i, inden støvlerne lægges på hylden.

- Der er to lande, jeg vil spille fodbold i, inden jeg går på pension: Tyrkiet og USA. Hvis jeg tager til Tyrkiet, kan jeg kun tage til Fenerbahce, skriver Mesut Özil, som også forklarede om sit forhold til den tyrkiske klub:

Læs også:Schalke 04 om bænket dansker: Han er stadig vigtig

- Jeg voksede op som Fenerbahce-fan i Tyskland. Hver tysk-tyrkisk person støtter et tyrkisk hold, når de vokser op i Tyskland. Og mit yndlingshold var Fenerbahce. Fenerbahce er som Real Madrid er i Spanien. Den største klub i landet.

Snart kan Mesut Özil måske også få det ene ønske opfyldt. I de seneste uger har han været sat heftigt i forbindelse med et skifte til Fenerbahce i januar.

Læs også:AC Milan udlejer forsvarsspiller i halvandet år
Læs også:Tidligere Superliga-spiller på klubjagt: Det gør ondt på ham

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...