• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Michael Laudrup om presset Zidane: Hans job vil blive diskuteret

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane står i en presset situation lige nu, lyder det fra Michael Laudrup.

Af gram

Det har været en træls uge for Real Madrid, der i klubbens seneste to kampe har tabt til både Alavés og Shakhtar Donetsk. 

Særligt tirsdagens 2-0-nederlag til ukrainerne i Champions League var en kold spand vand i hovedet på cheftræner Zinedine Zidane. 

Læs også: Eks-Real Madrid-stjernes nedtur: Er gået konkurs

Ingen vil være frede
Sådan lyder det fra den danske landsholdslegende Michael Laudrup, der som bekendt selv tørnede ud for madrilenerne i sin aktive karriere. I TV3 Sport-studiet slog værten Peter Grønborg således fast, at Zinedine Zidanes job vil blive diskuteret, hvis Real Madrid ryger ud i gruppespillet. Og den udlægning var Michael Laudrup altså helt enig i. 

- Selvfølgelig vil den det. Noget af det er tilgivet, fordi det her er en speciel sæson. Også alt det her med, at man ikke har købt spillere. Men hvis man ryger ud i den her turnering, som de anser for at være 'deres' turnering, fordi de har vundet den flest gange, så er der ingen, der er fredede, lød det fra Michael Laudrup.  

På grund af Mönchengladbachs efterfølgende 3-2-nederlag til Inter er Real Madrids situation dog ikke være end, at madrilenerne med en sejr i hjemmekampen mod tyskerne i sidste runde er sikker på avancement. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...