• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Midlertidig Bayern-træner: Derfor starter Thiago og Coutinho ude

Foto: Getty Images

Bayern Münchens midlertidige træner, Hansi Flick, forklarede fredag på en pressekonference, hvorfor både Thiago og Coutinho har startet ude for Bayern siden han tiltrådte.

Af daugbjerg

Bayern Münchens Thiago Alcantara og Philippe Coutinho er begge blevet udeladt af startopstillingen i begge af de kampe, hvor den midlertidige træner Hansi Flick har stået i spidsen for mandskabet.

De to teknisk stærke boldspillere har ellers været sikre spillere i startopstillingen, men siden fyringen af Niko Kovav, har tingene ændret sig.

Fredag forklarede Hansi Flick så på en pressekonference, hvorfor han har valgt, som han har gjort:

- De er begge spillere med et enormt potentiale. Det har ikke været en let situation. Vi har ændret vores spillestil en smule, hvor vi forsvarer længere oppe på banen. Der har jeg sat min lid til spillere, som måske er lidt bedre uden bolden, forklarer Hansi Flick og fortsætter:

- Men vi ved, at når vi er på bolden, så kan de virkelig hjælpe os med deres kvaliteter. Det er vigtigt, at de passer godt ind, når de kommer på banen.

I de seneste dage har den nyligt fyret Pochettino været rygtet til Bayern München for at overtage det permanente træner-job.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...