• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mikel Arteta jubler over pokaltriumf: Det største i min karriere

Foto: Getty Images

Den spanske Arsenal-manager kalder sejren i FA Cup'en for karrierens største øjeblik.

Af tipsbladet.dk

Mikel Arteta kunne løfte sit første trofæ som manager, da Arsenal lørdag aften besejrede Chelsea i finalen af FA Cup’en, og sejren er et nyt højdepunkt i den spanske managers karriere.

Som aktiv fodboldspiller nåede Mikel Arteta ellers også at vinde turneringen to gange med Arsenal i 2014 og 2015, men det overgår altså ikke årets triumf. Spurgt om det var det største øjeblik i hans karriere, var Mikel Arteta ikke i tvivl.

Læs også:Arsenal-træner tror på forlængelse med Aubameyang

- Det synes jeg, svarede Mikel Arteta til Sky Sports og tilføjede:
- Jeg er virkelig stolt af, hvad vi har opnået, da jeg kender til alt det, vi har været igennem. For mig personligt har det været så hårdt de sidste seks måneder på grund af en masse ting, der er sket i vores liv. Men jeg havde kun en mission, da jeg kom her, og det var at få spillerne og personalet til at tro, at vi kunne gøre det.

- Vi var nødt til at ændre vores mentalitet, og at se dem i omklædningsrummet, hvor alle nyder det, gør mig bare mere stolt, og det er en konsekvens af det. Vi kan opnå ting og vinde titler sammen.

38-årige Mikel Arteta overtog cheftrænertjansen i december, hvor han erstattede Unai Emery. Mens de vandt årets FA Cup, sluttede de imidlertid som nummer otte i Premier League. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...