• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Milan sættes i forbindelse med Joachim Andersen

Klubber som Inter, Tottenham og Manchester United har været nævnt sammen med Joachim Andersens navn, og nu melder Milan sig tilsyneladende også på banen.

Af tipsbladet.dk

En af de danske spillere, som igen og igen dukker op i forbindelse med mulige transfers, er midterforsvareren Joachim Andersen. Selvom han kun lige er blevet udtaget til det danske A-landshold for første gang, så har flere klubber angiveligt lagt mærke til Sampdoria-spilleren.

Nogle af dem har italienske Inter og engelske Tottenham samt Manchester United, hvor førstnævnte længe har set ud til at være i spidsen i kampen om danskeren, men nu lader det til, at Milano-klubben får konkurrence fra naboklubben AC Milan.

Det skriver det italienske medie Calciomercato.

Her bliver der peget på, at Joachim Andersen vil være en oplagt forsvarsmakker til Alessio Romagnoli i Milan-defensiven. Derudover vil et køb af Andersen betyde, at AC Milan slår ærkerivalerne på transfermarkedet.

Samtidig vil en tilgang af Joachim Andersen betyde, at Milan får en mere solid bagkæde, som vil hjælpe dem i målet om at blive et storhold igen, skriver avisen. I forvejen er de godt på vej tilbage til at blive et Champions League-hold igen, da de er på tredjepladsen i den italienske liga.

I denne sæson har Joachim Andersen været en fast del af Sampdorias startopstillingen, hvor han kun har misset spilletid ganske få gange.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...