• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mohammed Kudus med mål og to oplæg i stor Ajax-sejr

Foto: Ajax

Den tidligere FC Nordsjælland-topscorer imponerede for Ajax.

Af tipsbladet.dk

Mohammed Kudus skiftede i det netop overståede transfervindue fra FC Nordsjælland til Ajax Amsterdam, og han har allerede fundet sig godt til rette i den hollandske storklub. Han spillede i hvert fald en stor kamp mod SC Heerenveen søndag.

Den 20-årige ghaneser startede inde på Ajax’ midtbane, og efter fire minutter noterede han sig for sin anden assist på tre kamp i Æresdivisionen.

Kudus spillede bolden ud til Dusan Tadic på venstrekanten, hvorfra den serbiske kreatør tog et træk ind i feltet og krøllede bolden op i det fjerneste kryds.

Knap en halv time senere var den tidligere Superliga-stjerne igen på spil, og denne gang som målscorer. Han modtog bolden i feltet, hvorfra han vendte og sparkede bolden fladt i mål fra en skarp vinkel.

Læs også:Efter to mål på landsholdet: Ajax-dansker så rødt i reservekamp

Indimellem havde Dusan Tadic også scoret på et straffespark, og Ajax kunne gå til pause med en tremålsføring. Efter pausen reducerede Heerenveen ved Henk Veerman, inden Davy Klaassen scorede for Ajax på et straffespark til 4-1.

Men Kudus var ikke færdig, og i slutminutterne noterede han sig for endnu en assist. Ghaneseren sendte kantspillere Antony i dybden, og her endte kantspilleren med at krølle bolden i mål til slutresultatet 5-1.  

Ajax er med sejren på førstepladsen i Æresdivisionen, hvor de har hentet 12 point efter fem spillerunder. Her er de á point med Vitesse. 

Næste opgave for Ajax og Mohammed Kudus bliver imidlertid en svær en af slagsen. De møder Liverpool på hjemmebane i Champions League i midtugen. 

Læs også:Udlandsdansker endelig fri af coronavirus

Læs også:100 landskampe: Da jeg så Eriksen første gang, mindede det mig om Agger

Læs også:Legende husker teenageren Eriksen: Efter fem minutter sagde man "wow"

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...