• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Motiveret Kane vil revanchere CL-finalenederlag

Motiveret Kane vil revanchere CL-finalenederlag
Foto: Getty Images

Tottenhams Harry Kane går benhårdt efter at være med fremme i både Premier League og Champions League i næste sæson.

Af marboe

Tottenham nåede ganske overraskende frem til finalen i sidste sæsons udgave af Champions League, hvor Liverpool dog endte med at hive titlen hjem efter en finalesejr på 2-0.

Nederlaget var en skuffende oplevelse for Spurs-profilen Harry Kane, men den gav samtidig blod på tanden. Angriberen går således benhårdt efter at være med helt fremme i både Premier League og i Champions League i den kommende sæson efter sidste sæsons svipsere.

- Det motiverer dig bare til at blive bedre. Når man har spillet i Champions League-finalen, vil man spille denne type kampe hele tiden. Vi ved, at det bliver svært at være med deroppe igen, og det er vores ansvar, at vi præsterer, siger han til Sky Sports.

London-klubben sluttede i sidste sæson hele 27 point efter vinderne fra Manchester City, og det skal forbedres, uddyber Kane, hvis mål er at kæmpe med om titlen.

- Det er altid målet. Manageren tror fuldt ud på sin trup. Uanset hvem der kommer ind eller bliver solgt, er det hans valg. Han er bossen. Uanset hvad der sker, inden transfervinduet lukker, ved vi med sikkerhed, at vi har en konkurrencedygtig trup. 

- Top seks er virkelig tæt, så vi vil bare sammensætte en stime af gode resultater, lyder det slutteligt.

Tottenham har ikke vundet et trofæ siden 2008.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...