• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Motiveret Lampard: Et trofæ betyder altid noget

Frank Lampard er opsat på at vinde onsdagens Super Cup over Liverpool og dermed sikre Chelsea endnu et trofæ til samlingen.

Af marboe

Maurizio Sarri var i sidste sæson manager for Chelsea, som vandt Europa League, men italieneren er væk, og Frank Lampard har i stedet taget over.

Lampard er således også manden, som skal føre London-klubben til sejr over Liverpool i onsdagens Super Cup, og det er den tidligere spiller meget opsat på at gøre.

- Det betyder meget for klubben. Det ved jeg bedre end nogen anden, for jeg har selv været med til at tabe to (Super Cups). Vi tabte til Atlético Madrid under dårlige forhold (i 2012 red.), hvor vi var langt, langt fra og forærede dem Super Cuppen, konkluderer han på pressemødet inden opgøret og tilføjer:

- Vi var uheldige med at tabe til Bayern München (i 2013 red.). Når man arbejder hårdt for at være med i denne kamp mellem to mestre, er det vigtigt, at en klub som Chelsea giver alt for at vinde den. Det betyder noget. Det betyder noget for os som klub, fordi det er endnu et trofæ.

Lampard uddyber, at han selv og klubben kan få et godt afsæt til den resterende del af sæsonen med en sejr.

- Og rent personligt ville det for mig være en god start, men endnu vigtigere ville det give spillerne en god følelse inden resten af sæsonen, hvis vi kan spille op med Liverpool.

Frank Lampard og co. tabte Premier League-premieren med 0-4 til Manchester United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...