• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Mourinho: Derfor sagde jeg ikke farvel til Inter-truppen

Foto: Getty Images

José Mourinho sluttede på toppen i Inter, men portugiseren var nødt til at flygte fra spillertruppen efter sejren over Bayern München i Champions League-finalen.

Af gram

Champions League-finalen mod Bayern München i 2010 blev José Mourinhos sidste kamp som Inter-cheftræner. 

Og portugiseren indrømmer nu, at han ikke kunne få sig selv til at sige farvel til Inter-truppen efter triumfen.

Læs også: Materazzi tiggede Mourinho i 20 dage: Du kan ikke efterlade os med Benitez

For hårdt
Efter finaletriumfen endte José Mourinho med at tage til Real Madrid. Stjernetræneren kunne efter medaljeoverrækkelsen og jublen dog ikke få sig selv til at tage med tilbage til Milano.

- Da jeg havde de sidste ord med Materazzi, så var det lige som at kramme hver eneste spiller, hvilket er noget, jeg prøver at undgå. Jeg var med i jubelscenerne på banen. Medaljeoverrækelsen og overækkelsen af pokalen. Jeg var sammen med dem dér, men jeg gik ikke med ned i omklædningsrummet, for jeg ønskede ikke at sige farvel, lyder det ifølge The Athletic fra Mourinho.

- Det var for hårdt for mig, og jeg ønskede ikke at tage med dem tilbaget il Milano, for folk sagde, at jeg havde underskrevet en kontrakt med Real Madrid. Det var ikke sandt. Vi var nået til enighed, men jeg havde ikke underskrevet en kontrakt.

- Jeg ønskede virkelig at tage til Real Madrid på det tidspunkt. Jeg ønskede virkelig at forsøge at vinde den spanske liga, efter at jeg havde vundet den engelske og den italienske. 

- Men jeg frygtede, at hvis jeg tog tilbage til Milano med holdet, hvor jeg kunne se fansenes og spillernes reaktion, så ville jeg ikke være i stand til at sige farvel. Jeg må indrømmme, at jeg flygtede. Jeg flygtede fra dem. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...