• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mourinho ikke i tvivl: Mine metoder er bedst

Foto: Getty Images

Tottenhams seneste resultater får ikke Jose Mourinho til at tvivle på sig selv.

Af tipsbladet.dk

Tottenham er inde i en resultatmæssig krise i Premier League, hvor de har tabt fem af deres seneste seks kampe og er gledet ned på en niendeplads i ligaen.

Det får til gengæld ikke cheftræner Jose Mourinho til at betvivle sin filosofi.

Det blev den portugisiske manager ellers spurgt ind til, efter at hans Tottenham-mandskab indkasserede et nyt nederlag mod West Ham søndag eftermiddag. Men her var svaret altså helt klart.

- Nej, slet ikke. Slet ikke. Nul. Nogle gange er resultater en konsekvens af flere situationer i fodbold. Mine og min stabs metoder er “second to none,” lyder det fra Jose Mourinho ifølge Sky Sports. 

Samtidig afviste Jose Mourinho også, at Tottenham er et hold i krise.

- Jeg ved ikke, hvad du mener med krise. Hvis krise er frustration og tristhed i omklædningsrummet, vil jeg sige det, fordi ingen er glade, det viste vi alle i denne kamp.

- Når et hold kæmper, som vi gjorde indtil sidste sekund, og forsøger at få et andet resultat, er det aldrig en gruppe i krise. Hold er i krise, når de ikke er sammen på jagt efter bedre resultater, end de får.

- Så jeg vil ikke sige krise. Jeg vil sige, at vi har en dårlig stime af resultater. Det er indlysende. Vi taber for mange kampe, siger han.

Jose Mourinho har stået i spidsen for Tottenham i 50 ligakampe og har samlet 81 point til sig. Det er hans laveste pointtotal nogensinde efter de første 50 ligakampe i en klub - til sammenligning havde hans Manchester United-mandskab samlet 95 point efter 50 kampe. Det skriver Opta.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...