• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mourinho om Frank Lampard-fyring: Fodbold er brutalt

Foto: Getty Images

Jose Mourinho er ked af, at Frank Lampard blev fyret af Chelsea mandag.

Af tipsbladet.dk

Den helt store historie i international fodbold mandag handlede om Chelsea, der valgte at fyre klublegenden Frank Lampard som cheftræner efter 18 måneder i jobbet.

Den nyhed blev den nuværende Tottenham-manager Jose Mourinho af den grund også spurgt ind til, efter at hans mandskab besejrede Wycombe Wanderers i FA Cuppen mandag aften. Og han erkender, at den fyring påvirkede ham.

Læs også:Frank Lampard kommenterer på fyring: Jeg er skuffet

Mourinho var således cheftræner i netop Chelsea, mens Frank Lampard spillede i klubben, og sammen vandt de tre blandt andet tre engelske mesterskaber.

- Jeg er altid ked af det, når en kollega mister sit job. Og Frank er ikke bare en kollega, han er en vigtig person i min karriere, så jeg er ked af, at han blev fyret.

Læs også:Medie: Thomas Tuchel får kort Chelsea-aftale

- Men det viser, at fodbold er brutalt, især moderne fodbold. Så når man bliver manager, ved man, at det før eller siden vil ske for en, siger Jose Mourinho ifølge Sky Sports. 

Jose Mourinho, 58 år, har i sin egen trænerkarriere også prøvet at blive fyret. I både Chelsea og Manchester United er han blevet fyret som følge af skuffende resultater. 

Læs også:OFFICIELT: Chelsea fyrer Lampard

Læs også:Medie: Han afløser Frank Lampard i Chelsea

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...