• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mourinho storroser Alli: Han har spillet fantastisk efter min ankomst

Foto: Getty Images

Tottenham-træneren er svært tilfreds med Dele Alli, der igen lørdag leverede varen, da han stod for to ud af tre scoringer i 3-2-sejren over Bournemouth.

Af tipsbladet.dk

Lørdag sikrede Jose Mourinho og Tottenham sin tredje sejr i træk. Dermed fortsætter sejrsstimen for den portugisiske træner indtil videre. 

Mourinho kan blandt andet takke Dele Alli for det, da den engelske midtbanespiller endnu en gang leverede en pragtpræstation, der blandt andet bød på to mål. 

Læs også:Eriksen så med bænken: Tottenham sejrede i Alli-show

Og takke Alli kan man roligt sige, Mourinho gjorde efter kampen. Her satte han et par ord på, hvorfor den 23-årige englænders formkurve kun er gået den rigtige vej, siden portugiseren overtog roret i klubben. 

- Han får lov til at spille en position, hvor han føler sig glad og komfortabel. Derudover giver vi ham plads til hans kreativitet, som altid er stor hos ham, siger han ifølge TEAMtalk. 

Læs også:Holdkammerat om Eriksen: Han kom ind og gjorde en forskel

- Jeg synes, at han har spillet tre fantastiske kamp efter min ankomst, siger han. 

Med sejren og de tre point befinder Tottenham sig nu på femtepladsen i Premier League.

Læs også:Tottenham overvandt chokstart og går videre i Champions League

Læs også:Alli om Pochettino-fyring: Man føler sig skyldig

Læs også:Mourinho lovpriser Alli: En af de bedste

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...