• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Mulig redningskrans: CL-karantæne til City kan blive guld værd for United

Hvis UEFA vælger at udelukke Manchester City fra Champions League, kan pladsen ende med at gå videre til enten Arsenal eller Manchester United.

Af gram

Mandag aften kom det frem, at Manchester City risikerer at blive udelukket fra Champions League i næste sæson, fordi klubben ikke har fulgt de økonomiske spilleregler.

De nykårede engelske mestre undersøges af en UEFA-komité, der har haft kig på lækkede dokumenter om Citys finansielle adfærd.

Læs også: Manchester City kan blive kylet ud af Champions League

Mødtes i Schweiz
Komiteen mødtes for et par uger siden i Schweiz, hvor man blev enige om at foreslå, at Manchester City udelukkes fra Champions League i én sæson.

Endnu vides det ikke, om det kommer til at gå så galt for Guardiolas tropper.

Mulig redningskrans
Men skulle Manchester City ende med at blive udelukket, kan det blive en redningskrans for enten Arsenal eller Manchester United.

De to klubber sluttede uden for top fire i Premier League i denne sæson, og kvalificerede sig dermed ikke til Champions League i næste sæson. 

Men ifølge den engelske avis Metro kan en Champions League-karantæne til Manchester City betyde, at klubbens plads i Champions League istedet overgår til nummer fem i tabellen - Arsenal.

Arsenal har stadig muligheden
Unai Emerys mandskab har dog stadig muligheden for at kvalificere sig til Champions League ved at vinde Europa League-finalen mod Chelsea.

Det vil i så fald betyde, at pladsen kan gå videre til nummer seks i Premier League - Manchester United.

Fokuserer på finale
Det vil være lidt af et lykketræf for Ole Gunnar Solskjærs tropper, der dårligt kan siges at have fortjent en plads i Champions League, efter de blege indsatser i de seneste måneder.

Endnu er intet dog afgjort i sagen, og i første omgang skal Pep Guardiola og Manchester City primært bekymre sig om lørdagens F.A. Cup-finale mod Watford.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...