• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Nægtede at tilgive Zidane: Vi snakkede ikke sammen i to år

Foto: Getty Images

Willy Sagnol havde svært ved at tilgive Zinedine Zidane efter VM-finalen i 2006.

Af tipsbladet.dk

Zinedine Zidane blev den store skurk fra Frankrig, da de i 2006 tabte VM-finalen til Italien.

I det 110. minut blev den franske stjerne således udvist, da han stangede italienske Marco Matterazi i brystet. Frankrig måtte spille resten af den forlængede spilletid med ti mand på banen, men holdt stand og endte i en straffesparkskonkurrence.

Læs også:Ronaldinho ude efter 32 dages fængsel - nu i husarrest

I straffesparkskonkurrence trak italienerne det længste strå, og efter kampen var Frankrigs forsvarsprofil Willy Sagnol ikke Zidanes største fan.

Det fortæller Sagnol ifølge Daily Mail.

- Man går ind i omklædningsrummet, og man har tabt. Så står der en og snakker og siger undskyld. Men man hører bare ikke efter. Jeg ville ikke acceptere hans undskyldninger eller tale med ham. Det var ikke tiden. Jeg måtte gå på toilettet og ryge 250 cigaretter på 10 minutter. Det var sådan, jeg flygtede fra det, siger Willy Sagnol og fortsætter: 

- Vi talte ikke sammen i næsten to år. I 2008, efter EM, skulle jeg giftes. Min kone bad mig invitere ham. Jeg ringede til ham, men han kunne ikke komme til festen om aftenen, men jeg blev glad for at se ham om morgenen. Vi fik en aperitif og havde en god samtale sammen.

VM-finalen var Zinedine Zidanes sidste kamp som aktiv fodboldspiller, mens Willy Sagnol spillede to år yderligere. Siden er begge gået trænervejen, og Zidane er i øjeblikket cheftræner i Real Madrid, mens Sagnol står uden job efter at have været hos Bordeaux og Bayern München. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...