• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Michael Ehrhorn

Napoli i vildt bud på Icardi

Foto: Getty Images

Mauro Icardi er blandt de varmeste navne i den italienske Serie A lige nu på transfermarkedet, og nu kommer Napoli med stort tilbud.

Af ehrhorn

Der er kun godt to uger tilbage af transfervinduet i den italienske Serie A. Det betyder, at en del klubber har travlt, og en af dem er Napoli. Her vil man desperat gerne hente en angriber, og den angriber skal meget gerne være Inters kontroversielle Mauro Icardi.

Rygterne har været massive omkring Mauro Icardi, men nu kommer Napoli med et tilbud, som man håber er så godt, at Icardi og Inter ikke kan sige nej. Man er nemlig klar til at tilbyde i omegnen af 500 millioner kroner plus Arkadiusz Milik for en aftale med angriberen.

Læs også: Icardi har besluttet sig: Vil kun skifte til én klub

Hovedpersonen selv er dog ikke nødvendigvis helt så lun på et skifte til Napoli. Icardi selv vil angiveligt hellere til Juventus, der også har vist interesse denne sommer.

Mere sikkert ser det ud omkring Hirving Lozano, der er på vej til Napoli fra Holland og PSV. Her skulle man være enige om alle forhold, og Lozano skal angiveligt til lægetjek i Italien tirsdag.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...