• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Napoli sendte Chievo i Serie B

Napoli sørgede søndag aften for, at Juventus skal vente lidt, før de officielt kan fejre mesterskabet. De sendte samtidig Chievo ned i Serie B.

Af tipsbladet.dk

Det er blot et spørgsmål om tid, før Juventus genvinder det italienske mesterskab, men Napoli sørgede søndag for, at det ikke bliver i denne runde.

Napoli hentede således en 3-1-sejr over Chievo. Det resultat betyder endvidere, at Chievo er sikre på at rykke ud af Serie A i denne sæson.

Sejren kan Napoli især takke Kalidou Koulibaly for. Den senegalesiske forsvarsspiller til 1-0 efter 15 minutter, og efter at Arek Milik scorede til 2-0 i midten af anden halvleg, scorede Koulibaly også til 3-0 med ti minutter igen.

I overtiden reducerede Chievos Bostjan Cesar til 3-1, men de kom ikke i nærheden af et comeback.

Juventus kan nu sikre mesterskabet, hvis de får point mod Fiorentina i næste spillerunde, eller hvis Napoli ikke formår at slå Atalanta.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...