• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Napoli vil have Barcelona-brag rykket ud af Spanien

Foto: Getty Images

På grund af stigende smittetal i Katalonien har Napoli lagt pres på UEFA for at få rykket næste uges Champions League-brag mod Barcelona væk fra Camp Nou.

Af gram

Napoli og Barcelona mødes om en uges tid, når Champions League efter næsten fem måneders pause bliver genoptaget med de resterende fire returkampe i 1/8-finalerne. 

Den første kamp i Italien endte 1-1, og der venter derfor Gennaro Gattusos tropper en vanskelig opgave, når de mod Lionel Messi og kompagni skal forsøge at spille sig videre til kvartfinalerne.

Læs også: Barça-boss til Messi inden skæbnekamp: Det her skal du stoppe med

Kan blive rykket til Portugal
Ifølge den spanske avis Diario AS arbejder man dog i Napoli på at få forbedret chancerne ved at få flyttet returkampen væk fra Camp Nou. Det forlyder således, at den italienske klub har lagt pres på UEFA, for at få rykket opgøret til en neutral bane.

Som følge af Napolis henvendelse har UEFA derfor kontaktet sundhedsmyndighederne i Barcelona, for at få vished om, hvorvidt det er forsvarligt at afvikle kampen i den spanske storby. Og sundhedsmyndighederne har allerede forsikret, at der ikke burde være noget problem ved at lade kampen blive spillet i Barcelona. 

Situationen udvikler sig dog fra dag til dag, idet coronavirus-tallene i Katalonien er stigende. Ifølge Diario AS er der derfor en mulighed for, at kampen bliver rykket til Portugal. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...