• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Nej tak: Manchester United dropper jagten på Bale

Manchester United har ingen plan om at skulle hente Gareth Bale til klubben denne sommer.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid har brugt enorme beløb på at forstærke truppen allerede, og det vil højst sandsynligt resultere i, at den spanske storklub også skal sælge ud, og det kan blandt andet betyde, at Gareth Bale må finde sig en ny klub.

Den walisiske landsholdsstjerne kommer dog ikke til at slutte sig til Manchester United, for ifølge London Evening Standard har Premier League-klubben droppet interessen i kantspilleren med en fortid i Tottenham.

Helt siden 2013 har Gareth Bale ellers været på radaren hos Ed Woodward, men Manchester Uniteds vice-bestyrelsesformand har nu fået besked fra Ole Gunnar Solskjær om at tænke mere langsigtet.

Nordmanden vil langt hellere have lovende englændere til Manchester United, og derfor er Jadon Sancho også hans primære mål til at forstærke den offensive del af midtbanen. Det kan dog blive umuligt at hente landsholdsspilleren i Dortmund, da Bundesliga-klubben ikke vil sælge.

Manchester United kunne onsdag eftermiddag præsentere Daniel James som ny spiller i klubben, da den lynhurtige waliser har underskrevet en femårig kontrakt. Han skifter fra Swansea.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...