• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Nej tak: Vil ikke have Christian Eriksen tilbage

Foto: Getty Images

Christian Eriksen skal efter sigende ikke tilbage til Tottenham, hvor Jose Mourinho er tilfreds med sin midtbane.

Af risager

Christian Eriksens dage i Milano er formentlig talte, og den danske landsholdsstjerne rykker muligvis væk fra Inter i januars transfervindue.

I den forbindelse er mange klubber blevet nævnt, som mulige destinationer, men ifølge Football Insider kan én klub i hvert fald streges af listen. Mediet mener at vide, at Tottenham i hvert fald ikke vil forsøge at hente Christian Eriksen tilbage. 

Eriksen nød ellers en række gode sæsoner i Tottenham, og for nylig blev han sat i forbindelse med et comeback til Premier League-klubben, der nu også har danske Pierre-Emile Højbjerg på lønningslisten.

Men manager Jose Mourinho skal have gjort det meget klart, at han ikke ønsker at have Christian Eriksen tilbage i Tottenham. Manageren mener, at Spurs er godt besat på midtbanepladserne, hvorfor danskeren vil komme i overskud.

Siden januarskiftet til Inter har 28-årige Christian Eriksen spillet 35 kampe for den italienske klub med fire mål og tre oplæg til følge.

I denne sæson har han spillet ni kampe, hvor han oftest har været indskifter. Det er hverken blevet til mål eller oplæg i denne sæson, og i de seneste kampe har han blot fået få minutter på banen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...