• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Neuer forlænger med Bayern München: Han er verdens bedste målmand

Foto: Getty Images

Målmand Manuel Neuer, der er tidligere verdensmester med Tyskland, har forlænget sin aftale med FC Bayern München.

Af tipsbladet.dk

En af verdens bedste målmænd fortsætter med at vogte kassen i tyske FC Bayern München.

De tyske mestre, der har vundet Bundesligaen de seneste syv år, fortæller, at den 34-årige keeper har sat sin signatur på en ny kontrakt med tyskerne, så han er at finde i FC Bayern München frem til sommeren 2023.

Læs også:Bundesliga-klub appellerer til Premier League-fans: I holde med os

Manuel Neuer er fortsat en af de bedste målmænd i verden, og han er stadig det sikre førstevalg i kassen hos FC Bayern München.

- FC Bayern er rigtig glad for, at Manuel har forlænget sin aftale til 30. juni 2023. Manuel er den bedste målmand i verden, og han er vores kaptajn, siger Karl-Heinz Rummenigge, administrerende direktør, til klubbens hjemmeside.

Læs også:Uenige om Schmeichel: Er han tidernes bedste eller ikke engang i top-3?

- Forlængelsen er et vigtigt signal for FC Bayern og Manuel. Sammen har vi skabt en win-win situation. Det er derfor, det var så vigtigt. Manuel er indbegrebet af kontinuerlig succes i Bayern, og han står for ansvar og sætter standarder i verdensklasse. Jeg er rigtig glad for, at vi fortsætter samarbejdet, siger sportsdirketør Hasan Salihamidzic.

Klubben fører også i denne sæson Bundesligaen og vandt i søndags med 2-0 ude over Union Berlin. Forspringer et på fire point ned til Borussia Dortmund med otte runder igen af Bundesligaen.

Neuer har spillet FC Bayern München siden 2011. Han skiftede fra FC Schalke 04.

Læs også:Officielt: Bayern München forlænger med stortalent

Læs også:Manuel Neuer raser: Ikke sådan jeg kender Bayern

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Atletico Madrid vil handle i Barcelona

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...