• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Efter flere års festivitas: Neymar dropper sin 28-årige fødselsdagsfest

Foto: Getty Images

Neymars fødselsdag nummer 28 bliver uden den helt store fest, som ellers har været tendensen de senere år. Han vil fokusere på fodbolden skriver UOL.com

Af daugbjerg

Neymar vil angiveligt ikke fejre sin fødselsdag (5. februar) på samme festivitas-facon, som han gjort de seneste par år.

Det skriver det brasilianske medie UOL.com.

I modsætning til de seneste par år, hvor individuelle sponsorer fra enorme brands har sponsoreret Neymars store fødsesldags-events i Paris, jamen så har Neymar angiveligt valgt at fejre sin fødselsdag i 2020 mere afdæmpet.

De seneste år har den brasilianske tekniker stået for skud for megen kritik, da han er blevet beskyldt for at have sit fokus mere udenfor banen end på den - men det lader ikke til at blive et problem i år.

Ihverfald skriver UOL.com, at han har oplyst både PSG og sine forretnings-parternere om, at dette års fest bliver stille og rolig, kun for venner og famile.

Beslutningen kommer i kølvandet på den bedste periode Neymar har haft i sin tid hos PSG, hvor han i 12 kampe har scoret hele 11 kasser og lavet fem assists.

UOL skriver, at Neymar er esktremt opsat på, at dette år skal være året, hvor han sammen med Mbappe fører PSG til en Champions League-titel.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...