• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Neymar håner Bayern-stjerne efter PSG-avancement

Foto: Getty Images

Joshua Kimmich var inden tirsdagens returkamp mod Paris Saint-Germain fuldstændigt overbevist om, at Bayern München nok skulle gå videre til semifinalerne i Champions League. Og efter parisernes avancement til semifinalen kunne Neymar ikke lade være med at stikke lidt til Kimmich.

Af gram

Paris Saint-Germain sendte tirsdag de forsvarende vindere fra Bayern München ud af Champions League, og efter kvartfinalesejren kom Neymar med en lille stikpille til gæsternes Joshua Kimmich. 

Efter slutfløjtet jublede Neymar og Leandro Paredes direkte op i ansigtet på Bayern München-stjernen, der inden returkampen havde slået fast, at tyskerne nok skulle gå videre, fordi de har det bedste hold. Neymar afviste dog efterfølgende, at han havde til hensigt at provokere Kimmich.

- Det var sjovt, for jeg jublede faktisk ikke for at lave sjov med ham. Det handlede mere om Leo (Paredes, red.), og jeg endte med at juble med ham. Det var skæbnen, der gjorde, at jeg stod lige foran Kimmich. Han havde sagt, at deres hold var bedre, og at de ville vinde. Han var sikker på, at de ville komme i semifinalen. Du kan have al den boldbesiddelse, du ønsker. Du kan synge for en kvinde hele aftenen, men hvis der kommer en anden fyr og snupper hende fra dig på fem minutter, så er hun væk, lød det således, ifølge TNT Sports Brasil, fra Neymar. 

Joshua Kimmich og Bayern München endte ganske vist med at vinde tirsdagens opgør i Paris med 1-0, men tyskerne er ude på grund af reglen om udebanemål efter sidste uges 3-2-nederlag i München. Neymar og Paris Saint-Germain skal møde enten Manchester City eller Dortmund i semifinalen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...