• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Neymar: Jeg ved ikke hvor meget mere, jeg kan klare

Foto: Getty Images

Den brasilianske superstjerne er endnu en gang sat ude af spillet, og det har fået ham til tasterne på Instagram.

Af tipsbladet.dk

Neymar har postet en længere smøre på sin Instagram, efter at det er bekræftet, at han er ude af Champions League-braget mod sin tidligere klub FC Barcelona.

PSG oplyste tidligere på dagen, at Neymar er ude i op til fire uger, efter han pådrog sig en skade i den franske pokalturnering Coupe de France mod Caen.

Det har fået brasilianeren til at lade sine frustrationer få frit løb.

- Jeg er meget ked af det, og smerten er enorm. Endnu engang er jeg tvunget til at stoppe med at gøre det, jeg elsker allermest i mit liv; at spille fodbold.

Læs også:FCM-helt om sejrs-drøn: Ikke et tilfældigt skud

- Nogle gange får jeg det dårligt med den måde, jeg spiller på, jeg dribler, og så ender jeg med konstant at blive fældet. Jeg ved ikke, om det bare er mig, eller det jeg gør på banen, der er problemet. Det gør mig virkelig ked af det, skriver Neymar.

Læs også:Elendig bane i Vejle: Kommunen gør intet gratis

- Det gør mig ked af det, når jeg hører en spiller, træner eller kommentator eller hvem som helst sige: "Du er virkelig nødt til at få ram på ham", "Han er en skuespiller", "Han er et tudefjæs", "Han er et barn", "Han er forkælet" osv.

- Det gør mig virkelig ked af det, og jeg ved ikke, hvor meget længere, jeg kan tage det. Jeg vil bare gerne være glad ved at spille fodbold.

Neymar mente efter kampen mod Caen, at klubbens træner Pascal Dupraz beskyldte ham for at overspille situationen, hvor han blev skadet, og som nu tvinger ham til minimum fire ugers pause.

Læs også:OB'er: Sådan skal vi slå FC Midtjylland
Læs også:VM for klubhold får vokseværk: Sådan bliver det
Læs også:SønderjyskE-ejer køber italiensk klub

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...