• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Neymar skaber røre i Brasilien - bryder karantæne

Foto: Getty Images

Flere brasilianske spillere i europæisk fodbold er irriterede over, at Neymar og Thiago Silva er rejst hjem til Brasilien - og så er førstnævnte blevet spottet i supermarked, selv om han sidder i karantæne.

Af marboe

Neymar vendte i sidste uge hjem til Brasilien som følge af coronavirussens udbrud i Frankrig og suspenderingen af Ligue 1 - det samme gjorde holdkammeraten Thiago Silva i øvrigt.

PSG-duoen havde fået tilladelse til at tage hjem af klubben, men der er opstået en frygt for, at Neymar og Silva ikke får lov til at vende tilbage, inden sæsonen bliver genoptaget.

I andre europæiske klubber har brasilianske spillere eksempelvis fået forbud mod at tage hjem.

- Jeg har udelukket at tage hjem, fordi jeg føler mig sikker i Sevilla med min familie, siger midtbanespilleren Fernando til Radio Sevilla.

- Thiago Silva og Neymar ved ikke engang, om de kan komme tilbage til Europa, for jeg tror desværre, at situationen vil være den samme i Brasilien de næste uger.

Ifølge O Dia er Neymar sågar blevet spottet i et supermarked i hjemlandet, selv om han blev sat i syv dages karantæne efter at være vendt tilbage til Brasilien.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...