• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Neymar slipper for yderligere karantæne

Foto: Getty Images

Både PSG-stjernen Neymar og Marseilles Alvaro Gonzalez slipper for yderligere karantæne, efter de har beskyldt hinanden for racistiske og homofobiske tilråb.

Af tipsbladet.dk

Kampen mellem Paris Saint-Germain og Marseille tidligere på måneden forvandlede sig i slutminutterne til et mindre barslagsmål, hvor hele fem spillere blev udsvist.

Læs også:FCM's iskolde målhelt: Det her er noget, vi kommer til at have med os fo...

Den brasilianske verdensstjerne Neymar var en af dem, da han slog Alavaro Gonzalez i baghovedet, fordi han følte sig forulempet af Marseille-spilleren.

Efterfølgende føg det med beskyldninger fra begge sider, der mente, de havde været udsat for forskellige tilråb af nedværdigende karakter.

Læs også:Chefredaktøren: FCM fortjener Champions League efter drama og års knokleri

Nu har disciplinærkommiteen i den franske liga afsluttet deres undersøgelse af situationen, og de anser ikke, at der er tilstrækkelig bevis for at give nogen af spillerne yderligere karantæne. De skriver det svenske statsmedie SVT.

De andre spillere, der måtte gå fra banen før tid var, PSG's Layvin Kurzawa og Leandro Paredes samt Marseilles Jordan Amavi og Dario Benedetto.

Alle spillere har indtil videre afsonet to spilledages karantæne.

Læs også:Afsløring: Topklub har budt på Erik Sviatchenko

Læs også:Lukas Lerager er også ramt af coronavirus

Læs også:Klar til skæbnekamp: Sådan starter FC Midtjylland mod Slavia Prag

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...