• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Nordmand kan være på vej væk fra AC Milan

Foto: Getty Images

Jens Petter Hauge kan være på vej til Tyskland.

Af tipsbladet.dk

Det var et stort skridt, den 21-årige nordmand Jens Petter Hauge tog, da han sidste år skiftede fra Bodø/Glimt til AC Milan. Måske også for stort.

Offensivspilleren får ikke ret meget spilletid i den italienske storklub, og det er naturligvis ikke gavnligt for hans udvikling. Derfor kan han være på vej videre efter blot en enkelt sæson på San Siro.

Ifølge Kicker viser Bundesliga-klubben Wolfsburg interesse for Jens Petter Hauge, og her vil udsigterne til spilletid uden tvivl være bedre, end de aktuelt er i AC Milan.

Norges landstræner Ståle Solbakken har ganske klart opfordret Hauge til at søge nye græsgange i det kommende transfervindue.

- Hauge har kun lidt kamptræning, men spiller meget 11-mod-11 i Milan til træning. Han har lidt at bevise her. At han er "fit". Så skal han se til sommer, om hans situation er holdbar. Det er det sandsynligvis ikke, hvis han skal være på landsholdet. Så skal han spille mere, sagde Solbakken til VG for to uger siden.

Jens Petter Hauge er noteret for 24 kampe og fem scoringer for AC Milan. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...