• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Norsk stortalent: Sociedad er det perfekte sted for mig

Martin Ødegaard er lykkelig for, at han i de kommende to sæsoner skal tørne ud for Real Sociedad.

Af tipsbladet.dk

De to seneste sæsoner har 20-årige Martin Ødegaard spillet i Æresdivisionen for Heerenveen og Vitesse, men nu skal nordmanden vise sig frem i La Liga, hvor han skal på leje i Real Sociedad i de kommende to sæsoner.

Egentlig var stortalentet rygtet til Bayer Leverkusen, som var Real Madrids ideelle lejemål for den venstrebenede tekniker, men selv jubler Ødegaard over, at det blev Sociedad.

- Real Sociedad er det perfekte sted for mig til yderligere at udvikle mit talent. Jeg er lykkedelig for, at Real Madrid respekterede mit ønske, udtaler han ifølge TV3 Sport til både spanske og norske medier.

Også Ødegaards agent Bjørn Tore Kvarme vækker skiftet glæde. Kvarme spillede selv for Sociedad i sin aktive karriere, og han er overbevist om, at de har valgt rigtigt, selvom der var andre attraktive muligheder.

- Real Sociedad har længe haft ham på sin ønskeliste og spiller en form for fodbold, der passer til Martins stil og mentalitet, siger han.

Real Sociedad har hele otte nye navne i truppen til den kommende sæson. Foruden Martin Ødegaard har klubben også hentet den 19-årige svenske angriber, Alexander Isak.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...