• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Nu blander Solskjærs søn sig i Mourinho-krig

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjærs søn blander sig nu i farens uenighed med José Mourinho.

Af tipsbladet.dk

Da Manchester United i weekenden tævede Tottenham, fik United et mål underkendt, efter Tottenhams Son var blevet ramt af en arm i ansigtet.

Situationen har dog givet anledning til diskussion i England, hvor flere mener, at Son overspillede situationen, og hvor Ole Gunnar Solskjær efterfølgende fortalte, at hans søn ikke ville få noget at spise, hvis sønnen i en lignende situation lå på jorden i tre minutter og skulle bruge hjælp fra holdkammerat til at komme på benene.

Ikke overraskende er José Mourinho ganske utilfreds med Ole Gunnar Solskjærs kommentar.

- Jeg vil bare sige, at "Sonny" er meget heldig, at hans far er en bedre person end Ole, for jeg vil tro, at hans far - jeg er jo selv far - fodrer sit barn. Det er ligegyldigt, hvad de gør, man fodrer altid sine børn, har Tottenham-træneren sagt.

Nu blander Ole Gunnar Solskjærs søn, der til dagligt spiller i Kristiansund BK, sig i debatten.

Den 20-årige nordmand fastslår, at han ikke går sulten i seng.

- Jeg får altid mad - det kan jeg forsikre alle om.

- Max (Williamsen - holdkammerat, red.) spurgte mig, om jeg havde fået mad, da han mødte mig til træning. Jeg har aldrig ligget på jorden, som Son gjorde.

- Mourinho forsøger formentlig bare at fjerne fokus fra det faktum, at de tabte kampen, siger Noah Solskjær til det norske medie Tidens Krav.

Manchester United vandt opgøret med 3-1 efter at have været bagud med 0-1. Klubben ligger nummer to i Premier League - syv point foran Leicester City på tredjepladsen.

Tottenham er blot numer syv i rækken - seks point efter West Ham United på fjerdepladsen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...