• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ny Barca-præsident har udset sig første transfer

Foto: Getty Images

FC Barcelonas nyvalgte præsident Joan Laporta har rettet sigtekornet mod den første spiller, han vil hente til storklubben.

Af tipsbladet.dk

Joan Laporta blev søndag valgt som ny præsident i FC Barcelona, og den 58-årige spanier, der også var klubbens præsident fra 2003 til 2010, håber at kunne lande en stor transfer i nærmeste fremtid.

Ifølge AS har Joan Laporta identificeret sit første store transfermål i FC Barcelona, og det er Bayern München-stjernen David Alaba, der har kontraktudløb efter denne sæson og derfor kan erhverves kvit og frit.

FC Barcelona er dog langt fra ene om at gøre kur til østrigeren, og Barcas rivaler fra Real Madrid har længe været udråbt som favoritter til at overtage David Alaba. Kongeklubben skal angiveligt være villige til at betale 3,4 millioner kroner om ugen i løn til venstrebacken.

Økonomien i FC Barcelona har det forfærdeligt, og klubben bokser med en gæld på mere end tre milliarder kroner. Derfor er det tvivlsomt, om Barcelona kan matche Real Madrid i striden om David Alaba.

Joan Laportas første store opgave i FC Barcelona bliver at overbevise Lionel Messi om at forlænge kontrakten - læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...