• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Nye Barcelona-problemer: Vil ikke gå ned i løn

Foto: Getty Images

Det er et stort puslespil, som FC Barcelona skal have til at gå op.

Af tipsbladet.dk

Sommerens transfervindue synes vanskelig for FC Barcelona. Klubben har hentet Sergio Agüero og Memphis Depay, men måtte se Gini Wijnaldum skrive under med PSG for øjnene af dem. 

Derudover prøver klubben at komme af med nogle af de mere løntunge spillere som Coutinho, Pjanic og Griezmann. Lige nu er lønniveauet i Barcelona nemlig så højt, at klubben ikke kan registrere sine nye spillere.

Men nu står klubben over for endnu et problem. Flere spillere vil ikke gå ned i løn. Det skriver det spanske medie Sport. 

For mens det angiveligt er lykkedes at forhandle Lionel Messi 50 procent ned i løn i forhold til argentinerens gamle kontrakt, vil andre spillere i truppen ikke følge trop. 

Det skulle dreje sig om Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto og Sergio Busquets, der ikke er klar til at blive betalt mindre for det samme arbejde, de hidtil har udført. 

Hver er krone tæller for tiden i Barcelona. Ifølge engelske Express har klubben en gæld på cirka en milliard pund.

Ligapræsident Javier Tebas har tidligere udtalt, at klubben ikke kan spille i La Liga, hvis ikke den overholder lønreglerne for ligaen. 

Også danske Martin braithwaite er blevet rygtet væk, men det har hans agent ikke bekræftet.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...