• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Kristian Bjerggaard

Ny City-spiller: Skal lære at lave professionelle frispark

Foto: Getty Images

Manchester Citys nye midtbanespiller fortæller, at han stadig skal lære mange nye ting i England.

Af bjerggaard

Den tidligere Manchester United-legende Gary Neville, der i dag er ekspert på Sky Sports, anklagede i sidste sæson Manchester City for at begå frispark med vilje. 

Det afviste manager Pep Guardiola, men ifølge klubbens nye midtbanespiller Rodri lærer han at lave profesionelle frispark. 

- Det er en af de ting, jeg skal lære. Det er også en ny position for mig, så det er en stor udfordring for mig. Jeg har aldrig prøvet det før, siger Rodri til ESPN FC. 

- Jeg lærer, hvornår jeg skal blive, og hvornår jeg skal gå med frem. Jeg lærer også, hvornår jeg skal hoppe, og hvornår jeg skal lave professionelt frispark, siger han. 

Rodri kalder også Liverpool for England og Europas bedste hold, og han er overbevist om, at det er holdet, man skal slå i år for at vinde Premier League. 

Rodi har spillet samtlige kampe for Manchester City i Premier League i denne sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...