• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ny klub går ind i kampen om tidligere FCM-bomber

Foto: Getty Images

Tidligere er Arsenal og Atletico Madrid blevet sat i forbindelse med Paul Onuachu, og nu skal endnu en klub være med i kampen.

Af tipsbladet.dk

Han har scoret ni gange i ni ligekampe i denne sæson, og i sidste sæson scorede han hele 33 gange for Genk.

Paul Onuachu var ingen enlig svale i belgiske Genk, og den nigerianske bomber ventes da også at blive solgt for mange millioner kroner snart.

Da han ikke kom væk i sommer, gav klubben ham en ny aftale, men interessen for Onuachu er der stadig - Arsenal fra Premier League er blevet sat i forbindelse med spilleren, mens Marca tidligere i denne uge skrev, at spanske Atletico Madrid viser interesse for angriberen.

Det er dog ikke de eneste klubber, der er interesserede i to-meter-manden - ifølge Marca er også de italienske mestre med i kampen om angriberen.

Den 27-årige angriber, der ventes at koste mere end 150 millioner kroner at købe, er også på radaren i Inter fra Milano. Klubben, der har Christian Eriksen på kontrakt, solgte i sommer angriber Romelu Lukaku og kan være på udkig efter noget mere til offensiven.

Allerede til januar kan angriberen være på vej videre - i hvert fald bliver det svært for Genk at holde på Onuachu, hvis han bare fortsætter med at smadre mål ind for klubben.

Angriberen er udviklet hos FC Ebedei og rykkede til Ikast som 18-årig. Siden gennemgik han en god udvikling hos FC Midtjylland og er nu altså en af Europas varmeste angriber. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.