• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Ny Napoli-angriber vil slå Juventus: Presset er på dem

Foto: Getty Images

Fernando Llorente mener, at presset er på Juventus i denne sæson, og tror på en god sæson i Napoli.

Af risager

I hver af de seneste otte sæsoner har Juventus vundet den italienske Serie A, og i de senere sæsoner har deres nærmeste udfordrer oftest været Napoli, der er sluttet som nummer to i tre af de seneste fire sæsoner.

Det skal der dog ændres på i denne sæson, håber den nyslåede Napoli-angriber Fernando Llorente. Han mener, at Napoli ikke skal føle sig pressede, da presset er på Juventus.

Det fortæller han ifølge Goal.

- Som sagt tror jeg på os, og jeg tror, vi kan få en god sæson. Der er et ønske om at vinde et trofæ, men vi kan ikke lægge pres på os selv. Alt presset er Juventus. De har en meget stærk bænk, siger Fernando Llorente, der dog også er imponeret over sine holdkammerater:

- Vi har en meget talentfuld gruppe med unge spillere, der vil udvikle sig. Jeg er sikker på, at vi vil have et hold af topspillere i fremtiden.

Fernando Llorente har en fortid i netop Juventus, som han vandt Serie A med i 2014 og 2015, men han har også prøvet at slå det italienske storhold før.

- Det er ikke let. Da jeg var på Sevilla, slog vi dem 1-0 i 2015, hvor jeg scorede. Jeg har slået dem før, men det er en ting at gøre det i en enkelt kamp og en anden ting at gøre det over en hel sæson, siger spanieren.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...