• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Rasmus Henriksen

Ny spiller i Manchester United? Mand ankommer til træning og skjuler ansigt

Foto: Getty Images

En gruppe Manchester United-fans forsøger sig som detektiver på Twitter efter, at et billede er kommet frem af en mand, der ankommer til træningsanlægget, hvor han skjuler sit ansigt.

Af henriksen

For nylig var en række Manchester United-fans sikre på, at Ole Gunnar Solskjær ville præsentere en ny spiller. Det er dog endnu ikke sket.

Grunden til de var så sikre, er, at et billede af en mand, som skjuler sit ansigt, blev taget ude foran Manchester Uniteds træningsanlæg på Carrington.

Manden, der steg ud af en sort Mercedes, blev først mistænkt for at være Ruben Neves, der spiller i Wolverhampton. Kort tid efter skød Wolverhampton teorien i sænk ved at poste et billede af Ruben Neves, der passede sin træning hos Wolverhampton.

Andre mente, det kunne være Sporting Lisabon-spilleren Bruno Fernandes, der i disse dage sættes kraftigt i forbindelse med Manchester United.

I timerne efter billedet blev postet, blev budene mere og mere desperate i takt med, at Messi og Rooney blev nævnt, formentlig i sjov.

Mysteriet om mandens identitet er endnu ikke opklaret.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...